۱۰ دلیل اهمیت برندینگ برای کسب و کار شما
۱. اتحاد
برندینگ به عنوان پل ارتباطی میان نام، لوگو، محصول و خدمات آنلاین شما عمل میکند و باعث جذب مخاطبین خواهد شد. همچنین با سازگار کردن مهارتهای بازاریابی و یکسان سازی محتوای تولید شده در شبکههای ارتباطی گوناگون یک پیام متحد و واضح را برای مشتریان، شرکای آینده ورقبای آنان به ارمغان میآورد.
۲. دارایی
برند شما یک دارایی محسوب میشود. آنچه شما به مردم ارائه می دهید بخش عمده ای از تجارت شما است که درست به اندازهی درآمد و فروش شما ارزش دارد. هنگامی که مسائل مالی، خلاقیت و زمان بر علیه شماست، برندینگ میتواند به عنوان عامل تعیین کننده میان فروش/سود و بدهی/انحلال شرکت شما عمل کند.
۳. فروش
برندینگ برای کسب و کار شما فروش و به دنبال آن درآمد به ارمغان خواهد آورد. شما براساس چگونگی عملکرد استراتژیهای بازاریابی مارک تجاری خود کسب درآمد خواهید کرد. مشتریان وسوسه می شوند که شما را محک بزنند و نتیجهی کار شما میتواند فروش بیشتری را برای شما به دنبال داشته باشد.


۴. اعلان
برندینگ میتواند به عنوان یک بیانیه عمل کند که اعلام میکند شما بر تحقق ادعاهای خود و همچنین عمل به قولهایی که دادهاید استوارید. هرچیز که شرکت برای رسیدن به آن تلاش میکند باید در تمام اجزای سازمان نیز مشخص باشد. در غیر این صورت شرکت شما منقطع خواهد شد و مشتریان شما سردرگم شده و فاصلهی آنها با شما نیز بیشتر خواهد شد. اگر قصد یا توان عمل کردن به قولهایی که میدهید را ندارید بهتر است که آنها را در برندینگ خود لحاظ نکنید.
۵. آگاهی
برندینگ این فرصت را به شرکتها میدهد تا کسب و کار خود را آنگونه که واقعا هست به مشتریان نشان دهند. این یک فرصت است تا دربارهی آنچه شرکت شما ارائه میکند صادق و صریح باشید. ظاهر، احساس و پیام منتقل شده شمارا از سایرین جدا خواهد کرد.
۶. اولویت
مردم به کمپانیهای دارای برند بیشتر از کمپانی های بدون برند وابسته هستند. برندها رابطهای مملو از خاطرات و لحظات خوب ایجاد میکنند و مشتریها هرگز این را فراموش نخواهند کرد. این رابطه را نمیتوان برنامه ریزی کرد، بلکه چیزیست که باید اتفاق بیافتد.
۷. وفاداری
یک برندینگ خوب همواره وفاداری مشتری را به دنبال خواهد داشت. مشتریان وفادار در موقعیتهای خوب یا بد پشتیبان شما باقی خواهند ماند و همچنین پیام مثبتشان را به کسانی که میشناسند منتقل خواهند کرد. این تبلیغات تاثیر به سزایی در جذب افراد جدید به کسب و کار شما خواهند داشت.
در حین اینکه مشتریان شروع به شناخت کسب و کار شما میکنند اعتماد آنها به شما نیز آغاز میشود. برای ساختن اعتماد در ابتدا باید به مشتریان دلیلی ارائه دهید تا آنها را به محک زدن کار شما ترغیب کند. در اینجا برندینگ نقش موثری را ایفا میکند زیرا این اولین مشتریست که مشخص میکند شما تا چه میزان مشتریهای بیشتری (یا کمتری) را جذب خواهید کرد. خوب بودن خدمات مشتریان، تجربهی کاربر از محصول یا سرویس شما و ارتباط آنلاین در شبکههای اجتماعی باعث میشود که مشتریان دوباره برای خدمات یا محصولات بیشتر به شراغ شما بیایند.


۹. گسترش
برندینگ میتواند راه خود را در میان افراد مختلف پبدا کرده و پیام خود را به شیوههای گوناگون به تعداد زیادی از مردم برساند. افرادی که از طریق آنلاین، آفلاین، از طریق موبایل و یا حتی از بازارهای خاص از آن مطلع میشوند و این موضوع علاوه بر محصولاتی و سرویسهایی که در حال حاضر میفروشید شامل محصولات وسرویسهای آیندهی شما نیز میشود.
۱۰. محافظت
برندینگ از شما در مقابل رقبایی که موفقیتهای شما را برای خودشان میخواهند محافظت میکند. بدون برندینگ چیزی جلودار آنها نیست تا از هرچیزی که باعث موفقیت و محبوبیت شما شده تقلید کنند و بعد آنها را به نام خودشان بزنند. آنها میتوانند محصولی یکسان یا مشابه با محصول شما داشته باشند اما نمیتوانند سبک و اصالتتان را از شما بگیرند.
سخن آخر
برند شما در اصل هویتی است که مشتریان شما از شما میشناسند، اهمیت برندینگ برای تجارت شما موضوعی نیست که قابل اغماض باشد. برندینگ نحوهی درک مشتریان از شما و طرح تجاری شما را تعیین خواهد کرد.
به امید اینکه برند شما همواره سمبل خوشحالی، راحتی، وفاداری و ماندگاری باشد.